Missie

KRT Management heeft zich tot doel gesteld om opdrachten te verwerven en uit te voeren die recht doen aan de kerncompetenties van ons bedrijf. Het kunnen leveren van echte toegevoegde waarde is essentieel.

Potentiƫle opdrachten waarbij onvoldoende toegevoegde waarde door KRT Management kan worden geleverd, zullen niet worden geaccepteerd. Werkelijke waarde kan uitsluitende geleverd worden op basis van opgebouwde expertise.

Deze expertise van KRT Management betreft het op korte en/of middellange termijn realiseren van betere bedrijfsprocessen en resultaat door het vaststellen en implementeren van geoptimaliseerde en gestroomlijnde processen. Bij voorkeur vanuit de mensen binnen de bestaande organisatie. Draagvlak en betrokkenheid creĆ«ren bij de operationeel betrokken is van groot belang om de “nieuwe of aangepaste” processen langdurig te waarborgen.

Daarnaast heeft KRT Management jarenlange ervaring met het voorbereiden, aanbesteden en uitvoeren van vastgoedprojecten in de breedste zin van het woord.