Theo Kramer

KRT Management

KRT management is opgericht in 2007. Theo Kramer is dit bureau gestart na een carrière in loondienst van servicemonteur in 1979 tot directeur EMEA in 2007

Werkervaring

Zijn carrière begon ruim 30 jaar geleden op zee. (op zee overleven de teamwerkers, creatief, inventief en zelfstandig) Vervolgens via allerhande technisch en commerciële functies doorgegroeid naar een algemene directieposities.

Voornoemde functie werden uitgevoerd, zowel nationaal als internationaal, binnen grote technische installatiebedrijven, verkooporganisaties binnen scheepsbouw, offshore, industrie, utiliteit en productieomgeving van o.a. de grootste spelers op het vlak van technisch hoogwaardige producten. Het laatste ruime decennium werkzaam als directielid met als merendeel van de taken het uitvoeren van algemeen management, herstructurering en verbetertrajecten.

Bedrijfscultuur

Theo heeft zowel voor bedrijven van Nederlandse origine als ook voor Belgische, Franse en Noord Amerikaanse gewerkt. Ook de typische kenmerken van beursgenoteerde dan wel private (familie) onderneming zijn hem niet vreemd.

Gedurende de eerste vijf jaar als zelfstandig ondernemer zijn opdrachten vervuld met een grote diversiteit. Vanaf 2011 zijn  meerdere interim-opdrachten vervuld in de gezondheidszorg (Cure). Voornamelijk opdrachten voor het herstructureren en professionaliseren van facilitaire diensten en het voorbereiden en uitvoeren van vastgoedprojecten.

Theo ambieert vooral opdrachten op het gebied van directievoering en programmamanagement. En niet om alleen een “plan” te vervaardigen, maar waar de opdracht ook de implementatie van de voorgenomen en goedgekeurde wijzigingen omvat. Het doel is om bij beëindiging van de interim-opdracht een stabiele en goed functionerende organisatie over te dragen aan de opdrachtgever.

De toegevoegde waarde van Theo, en naast het reeds genoemde misschien wel het beste kenmerk, is vooral dat hij handelt alsof het zijn eigen onderneming betreft.

Praktische facts

  • Financieel analytisch
  • Bedrijfsanalyse (vaststellen knelpunten)
  • Organisatie- en verandermanagement
  • Directievoering Hard en Soft Facility binnen de zorgsector
  • Directievoering en/of voorbereiding en begeleiding van complexen projecten
  • PPS projecten
  • Kennis van aanbestedingstrajecten, Europese aanbestedingen en presentaties
  • Conflictbemiddeling
  • Claimmanagement
  • Netwerk (zeer ruim)

Documenten

CV, referenties en VOG-verklaring op verzoek te overleggen.