Nieuws

23-12-2019

KRT Management scoort een vervolgopdracht. Per 13 januari 2020 zal Theo Kramer starten als sectormanager Service & Huisvesting bij het Haaglanden MC te Den Haag.

28-10-2019

De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft m.i.v. 1 januari 2020 een manager facilitair bedrijf in loondienst aangesteld. Hiermee komt een einde aan de opdracht voor KRT Management als manager a.i.

Al vanaf 1 oktober vervult KRT Management alleen de rol van projectadviseur voor de nieuwbouw van Fase 1 in Alkmaar en de Verbouw in Den Helder. Peter van Kralingen van Tripodie neemt de exploitatieverantwoordelijkheid voor het facilitair bedrijf voorlopig waar.

Oktober 2019

De vaste bezoekers weten het, even een update over het leven als interim manager.

Elke keer weer denk je een opdracht verworven te hebben die minder tijd vergt. Helaas of eigenlijk gelukkig is de waarheid tegengesteld.

Het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten bij de Noordwest Ziekenhuisgroep in combinatie met de exploitatieverantwoordelijkheid voor het facilitair bedrijf is tijdrovend. De laatste 12 maanden zijn zeer intensief geweest. Ook veroorzaakt door het “wonen” in twee huizen, want elke dag tussen Rotterdam en Alkmaar of Den Helder pendelen is geen doen.

Vanaf 1 oktober is de werkdruk weer in balans. Dus meer tijd naast het werk. Lekker golfen en fietsen, thuis de achterstand in klussen bijwerken en meer aandacht en tijd voor thuis, de kinderen en de kleinkinderen.

Als laatste, zoals de vaste bezoekers verwachten: de kleinkinderen natuurlijk ……….