Nieuws

17-02-2021

Op termijn gaan het HMC de zorg aanbieden vanuit twee locaties: HMC Antoniushove en HMC Westeinde. Om dat mogelijk te maken, beginnen we met het renoveren en verbouwen van HMC Westeinde. We moderniseren het gebouw en de voorzieningen en zorgen voor een betere bereikbaarheid. Op lange termijn betekent het een prachtig, modern ziekenhuis.

Het HMC ontwikkelt een integraal strategisch huisvestingsplan en treft de voorbereidingen voor deze renovaties. Theo Kramer ondersteunt het cluster Service & Huisvesting in dit uitdagende proces.

KRT Management draagt in 2021 de verantwoording van sectormanager Service & Huisvesting, afdeling Beheer & Onderhoud, over aan de afdelingsmanager.

Februari 2021

De vaste bezoekers weten het, even een update over het leven als interim manager.

In januari 2020 gestart bij het HMC in de rol van sectormanager Service & Huisvesting, afdeling Beheer & Onderhoud. Daarnaast zijn twee zogenaamde Quick Scans uitgevoerd als haalbaarheidsstudie voor de renovatie in de komende 10-15 jaar. De verantwoording voor de afdeling Beheer & Onderhoud wordt vanaf 1-1-2021 overgedragen aan de afdelingsmanager.

Met een vervolgopdracht voor de ondersteuning van het cluster Service & Huisvesting bij het voorbereidingstraject voor de renovaties.

Dus (bijna) geen operationele verantwoordelijkheid, maar met een prima team van interne en externe collega’s hard werken aan de toekomst van het HMC. Een andere rol, maar met veel plezier veel werk verzetten om te komen tot een verantwoord totaalproduct om gefaseerd een volledig gerenoveerd en toekomstbestendig ziekenhuis te bouwen.

Ik had ca. 14 jaar geleden nooit gedacht dat mijn carrière zich op deze manier zou ontwikkelen. Ik geniet elke dag van de positieve energie die de continue ontwikkeling van mijn kennis en kunde met zich meebrengt. Nu inmiddels bijna 63 jaar, maar springlevend en vol energie. Vol vertrouwen kijk ik naar de toekomst en naar de uitdagingen die nog op mijn pad komen.